Menu

Pericol mortal pentru politica din Argeș! Sorin Apostoliceanu a fost diagnosticat candidat asimptomatic!

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_07iulie_sorin_apostoliceanu07.jpgSituația infectărilor cu Covid-19 se agravează pe zi ce trece în județul Argeș! Ba în ultimele zile au apărut noi fenomene îngrijorătoare, care deteriorează și mai mult situația complicată din județ. Astfel, pe lângă înmulțirea cazurilor de pacienți asimptomatici, au apărut deja și primele cazuri de candidați asimptomatici, a căror evoluție este așteptată să explodeze la viitoarele alegeri. Primul astfel de pacient, deja diagnosticat ca fiind un candidat asimptomatic, este Sorin Apostoliceanu, viceprimarul din Pitești trecut deja de la PSD la PNL, ca să candideze din partea liberalilor la Primărie. Virajul său brusc de la stânga la dreapta politică, făcut chiar cu riscul ruperii gâtului sau a instalării vertijului, din cauza evoluției sale politice amețitoare, pe cărări diametral opuse, a accentuat temerile specialiștilor că avem de-a face cu primul candidat asimptomatic din județul Argeș. Iar primejdia pare cu atât mai mare, cu cât sunt necunoscute aproape în totalitate evoluțiile patologice ale candidaților asimptomatici.

Există totuși anumite studii făcute în China asupra unor pacienți declarați, ca și Sorin Apostoliceanu, candidați asimptomatici. Iar evoluțiile acestora nu fac decât să sporească temerile tuturor. Practic, toți candidații asimptomatici studiați în China alături de lilieci, au dovedit o incapacitate totală de a deosebi stânga de dreapta politică, demonstrând o amețeală totală la nivelul creierului, ba chiar și o distrofie doctrinară accentuată la nivelul centrilor politici de putere. Mai mult decât atât, candidatul asimptomatic pare incapabil să se mai controleze la nivelul centrilor nervoși primari din măduva spinării, devenind astfel un pericol permanent pentru persoanele de sex opus din subordine. S-a menționat chiar cazul unui viceprimar candidat asimptomatic din China, care a început să-i facă avansuri înverșunate tocmai amantei primarului localității respective, ajungându-se în situația penibilă ca cei doi să fie la un pas să se ia la bătaie în instituție, din cauza aceleiași femei care le sucise mințile la amândoi papagalii. Cu fermitatea sa specifică, guvernul chinez a ordonat însă împușcarea promptă, atât a primarului, cât și a viceprimarului candidat asimptomatic, curmând astfel din fașă posibilitatea izbucnirii unei pandemii de curvari asimptomatici la primăriile din China. Pandemie cu mult mai periculoasă chiar și decât pandemia cu Covid-19 sau pandemia de candidați asimptomatici. Care riscă, iată, să cuprindă și mediul politic din Argeș, cunoscut deja pentru mizeria și infecția care îl caracterizează.
Constantin MIHAI

 

”Textele incluse în secțiunea ”Buletin de (ne)știri” reprezintă pamflete, fake news sau cum vreți să le ziceți, singura lor vină fiind umorul grav și deosebit de grav. Prin urmare, ele vor fi tratate ca atare de toată lumea serioasă, care nu prea știe de glumă, dar și de lumea ailaltă, care știe și îi place să râdă.”
The most visited gambling websites in The UK