Menu

Președintele Dan Manu le-a prescris candidaților la șefia CJ-Argeș un tratament intens cu Covid, ca să nu mai simtă mirosul când vor mânca rahat în campania electorală

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_08august_dan_manu08.jpgEliberat, cel puțin declarativ, de povara unei noi candidaturi la șefia Consiliului Județean Argeș, președintele Dan Manu își permite luxul să fie relaxat și să dea sfaturi binevoitoare celorlalți candidați care vor să conducă județul. Și în special șefului PSD-Argeș, Ion Mînzînă, dar și prefectului Emanuel Soare, care par că s-au detașat în principalii competitori pentru funcția de președinte al CJ și care ard de nerăbdare să-i ia locul.

Astfel, Dan Manu le-a recomandat acestora să se infecteze de urgență cu Covid, pentru că asta ar fi cea mai sigură metodă pentru a nu mai simți nici gustul, și nici mirosul, atunci când vor mânca rahat cu gura plină pe perioada campaniei electorale. Mai mult decât atât, pentru a-și demonstra atât buna credință, cât și faptul că nu vrea să se abată nici măcar cu o virgulă de la jurământul lui Hipocrate pe care l-a depus ca medic, președintele Dan Manu i-a îndemnat călduros pe toți candidații interesați de șefia CJ-Argeș ca, după ce se infectează cu Covid, să nu ezite să apeleze cu maximă încredere la tratamentele oferite de Serviciul Județean de Medicină Legală. Care le poate curma în cele mai bune condiții suferințele și să le facă autopsia politică într-un mod corespunzător rangului pe care îl poartă fiecare dintre ei.

”Sigur, ca medic legist, mi-aș mai dori eu însuși să mai pot candida, măcar pentru un mandat, la șefia CJ-Argeș. Dar prestigiul hainei pe care o port nu-mi permite să risc un eșec și să mă trezesc căzut în luptă, ca ultimul bolnav de Covid, fără o autopsie politică făcută ca la carte și îngropat la grămadă alături de atâtea mortăciuni politice care s-au perindat pe la șefia acestui județ”, a mărturisit emoționat doctorul Dan Manu, cu lacrimi în ochi de la formolul pe care îl folosește de obicei ca să se mențină mereu într-o formă fizică bună. Dar și să-i conserve, la o adică, pe principalii săi rivali politici, cum ar fi Mînzînă și Soare, în perspectiva viitoarei lor lupte pentru șefia CJ-Argeș. ”Îmi mai trebuie doar două borcane încăpătoare, făcute pe măsura lor...!”, a mai spus Dan Manu, ascuțindu-și bisturiul său preferat, de care nu se poate despărți nici măcar noaptea, că cine știe când apare vreo autopsie de urgență...
Constantin MIHAI

 

”Textele incluse în secțiunea ”Buletin de (ne)știri” reprezintă pamflete, fake news sau cum vreți să le ziceți, singura lor vină fiind umorul grav și deosebit de grav. Prin urmare, ele vor fi tratate ca atare de toată lumea serioasă, care nu prea știe de glumă, dar și de lumea ailaltă, care știe și îi place să râdă.”
The most visited gambling websites in The UK