Menu

Un mesaj electoral i-a înspăimântat pe piteșteni! Cristian Gentea ar putea fi un vârcolac venit să sugă sângele și voturile poporului!

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_08august_gentea_varcolac08.jpgDeși nici n-a început încă în mod oficial, campania electorală a îmbrăcat deja unele aspecte stranii, ba chiar sinistre la Pitești. Unde un mesaj de campanie folosit de unul dintre candidații la Primărie i-a înspăimântat atât de mult pe oamenii mai simpli, dar i-a făcut chiar și pe unii specialiști să se teamă că acesta ar fi, de fapt, însuși Nosferatu, un vârcolac deghizat cu viclenie într-un candidat la primărie, ca să sugă apoi voturile și sângele poporului. Este vorba de Cristian Gentea, președintele organizației municipale a PSD și candidatul acestui partid la Primăria Pitești care, în opinia oamenilor înspăimântați, și-a dat în vileag apartenența la lumea morților vii printr-un mesaj electoral care îți îngheață sângele în vine: „Mai bine mort în picioare decât viu în genunchi!”. Oamenii spun că mesajul lui Gentea demonstrează cât de poate de limpede că acesta nu mai aparține lumii celor vii, ci s-a ițit ca un moroi din genunile adânci ale întunericului, ca să ademenească lumea la vot, iar apoi să sugă cu nesaț sângele piteștenilor. Iar dacă va avea ocazia, spurcăciunea apărută din cealaltă lume, nu se va da în lături să sugă chiar și toată averea Piteștiului, pentru că vorba aia, sângele penal de pesedist apă nu se face..!

Există însă chiar și unii specialiști care aduc o serie de argumente că Gentea ar putea fi de fapt un vampir politic înfometat, o arătare mizerabilă însetată de sânge. Iar dovada ar fi nu numai faptul că acesta vrea să fie mai bine mort în picioare, decât în genunchi, pentru că în picioare i-ar fi mult mai la îndemână să sugă sângele tuturor, decât dacă ar fi o simplă mortăcină, căzută în genunchi. ”Uitați-vă și la afișele electorale ale lui Cristian Gentea cu care a împânzit tot Piteștiul…! Vedeți ce figură stranie și sadică are în ele, ca și cum ar fi pornit la vânătoare!? Bașca faptul că arată cu cel puțin 20 de ani mai tânăr, cel mai clar semn că după își satisface poftele mizerabile, întinerește dihania, ca un vârcolac!”, a întărit vampirologul Vasile Moroi, care umblă prin oraș mereu înarmat cu o țepușă lungă, cu care să-i poată împunge strașnic pe vampiri și făcându-și mareu cruce cu vârful limbii în cerul gurii.
Constantin MIHAI

 

”Textele incluse în secțiunea ”Buletin de (ne)știri” reprezintă pamflete, fake news sau cum vreți să le ziceți, singura lor vină fiind umorul grav și deosebit de grav. Prin urmare, ele vor fi tratate ca atare de toată lumea serioasă, care nu prea știe de glumă, dar și de lumea ailaltă, care știe și îi place să râdă.”
The most visited gambling websites in The UK