Menu

Clipe dramatice la meciul FC Argeș-FC Botoșani! Înfuriat de ”gloabele” aflate pe teren, Cristian Gentea a fost împiedicat în ultima clipă să intre el însuși în joc!

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_08august_cristian_gentea_masca08.jpgClipe dramatice petrecute în pauza meciului dintre FC Argeș și FC Botoșani, desfășurat vineri, în debutul etapei inaugurale a Ligii 1. Înfuriat că dă chix cu toată fanfaronada sa penibilă și circăraia grețoasă pe care a făcut-o, disperat să se împăuneze politic cu meritele sale închipuite pentru promovarea echipei alb-violete în prima ligă, candidatul PSD la Primăria Pitești, Cristian Gentea, cică i-a cerut la pauză antrenorului să schimbe toată echipa de fotbaliști care se făcea de râs pe teren și să introducă în loc echipa de consilieri PSD, ca să salveze partida cu Botoșaniul.

”Nu vă e rușine să vă prezentați cu gloabele astea împiedicate pe teren și să ne faceți de râs în campania electorală? Păi degeaba m-am umflat eu în pene cu promovarea echipei în prima ligă? Să faceți bine să băgați pe teren gloabele noastre adevărate, din lista de consilieri PSD!”, a tunat furios Cristian Gentea, de s-au cutremurat păianjenii din vestiar! ”În special vreau să-i urmăresc cum joacă pe primarul Ionică, să văd dacă face aceleași scamatorii și cu mingea, nu numai cu banii, dar și pe Titi Tudosoiu, că vreau să-l fac viceprimar și nu m-a convins încă dacă știe doar să vrăjească profesoarele sau știe să facă și fente cu banii pentru partid”, a continuat să țipe Gentea în fața antrenorului Ionuț Badea, care se făcuse mic ca un pisoi, și tocmai își pusese jucătorii să se antreneze prinzând muște prin vestiar.

Din fericire, arbitrul n-a permis schimbarea la pauză a fotbaliștilor alb-violeți cu echipa de consilieri PSD, cavalerul fluierului considerând pe bună dreptate că aceasta din urmă nu prezintă un risc epidemiologic major numai pentru FC Argeș, ci pentru întreg Piteștiul, în cazul în care ar fi fost introdusă pe teren. Dar observând totuși că scorul electoral evoluează total nefavorabil pentru campania sa, Cristian Gentea a avut un nou acces de furie, în repriza a doua a meciului. Când a văzut că Botoșaniul conduce deja cu 3-0, iar electoratul enervat parcă începe deja să-i facă semne obscene prin ecranele televizoarelor, candidatul PSD la Primărie a vrut el însuși să intre pe teren, disperat să aplice programul său electoral și să câștige meciul cu orice preț.

Însă tot arbitrul l-a împiedicat în ultima clipă pe Gentea să se infiltreze în joc și să întoarcă soarta partidei, amenințându-l că-l evacuează cu izoleta de la meci, ba chiar și cu intervenția mascaților și a procurorilor de la DNA. Doar așa a renunțat Gentea la planurile sale, deși candidatul PSD se dezbrăcase deja de caracter la marginea terenului și își băgase în chiloți un teanc gros de pliante cu programul său electoral, cu care voia să-și înspăimânte adversarii cât este de dotat, ca să se dea cu toții la o parte și să-l lase să câștige meciul.
Constantin MIHAI

 

”Textele incluse în secțiunea ”Buletin de (ne)știri” reprezintă pamflete, fake news sau cum vreți să le ziceți, singura lor vină fiind umorul grav și deosebit de grav. Prin urmare, ele vor fi tratate ca atare de toată lumea serioasă, care nu prea știe de glumă, dar și de lumea ailaltă, care știe și îi place să râdă.”
The most visited gambling websites in The UK