Menu

Mutație teribilă suferită de virusul Covid! Un argeșean a fost internat urgent după ce s-a constatat că absolut tot ce băga în gură avea gust și miros de țuică!

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_09septembrie_doctor09.jpgVirusul Covid devine tot mai imprevizibil și înșelător, fapt care demonstrează că lighioana microscopică a început să sufere mutații care o fac și mai periculoasă. Iar de acest fapt s-a convins pe propria piele nea Vasile Cinzeacă, un gospodar argeșean din comuna Uda care până zilele trecute privea cu multă neîncredere, ba chiar obișnuia să ia în derâdere toate relatările despre Covid pe care le vedea la televizor, ba chiar și boscorodelile nevestei, femeie credincioasă care îl îndemna zilnic pe Vasile să se păzească din toate puterile de coronavirus. Adică să-și pună mereu masca și să păstreze o distanță precaută față de toate babele și bețivii din sat, cu care gospodarul nostru mai obișnuia să se vadă cam în fiecare seară. Asta până zilele trecute, când beleaua l-a lovit pe Vasile, într-un mod de-a dreptul nemaivăzut.

Într-o bună dimineață, pe când Vasile se ducea ca deobicei la butia plină cu apă, ca să-și potolească uscăciunea care îi năvălise în gât de-a lungul nopții, după băutura strașnică de aseară, ce să vezi...!? Omul a simțit brusc că apa din butie are un miros ciudat, de-ai fi putut să juri că e țuică, și nu apa izbăvitoare la care dăduse zor să se adape, ca să-și potolească setea mistuitoare care-i pustia lui Vasile măruntaiele, după beția cruntă trasă până în creierii nopții. Strâmbându-se și scuipând repede din gură apa cu duhoare de țuică, Vasile a dat să apuce niște jumări care rămăseseră sleite într-un castron, cu gândul să-și dreagă apoi gâtul nimicit de uscăciune cu niscaiva zeamă de varză din putină. Și să vedeți belea! Jumările și varza aveau tot miros, ba chiar și gust de țuică, așa că neam să-ți poți potoli setea cu dânsele...! Așadar, grea dilemă pentru Vasile văzând una ca asta, când și-a dat seama că absolut tot ce bagă în gură, pare că e țuică...!

Azi așa, mâine la fel, până când omul nostru s-a dus la doctor, mai mult ca să scape de gura muierii panicate că o ține tot într-o beție, din ghearele căreia Vasile nu era chip ca să mai scape, așa de tare îl înșfăcase. Așa a aflat gospodarul nostru că se infectase cu Covid. Dar al dracilor coronavirus nu-l atacase ca pe toată lumea, făcând să dispară gustul și mirosul, ba exact invers! Îi dăduse gust și miros de țuică la absolut ce băga Vasile în gură, fapt care nu-l mai slăbea pe bietul om dintr-o beție, așa de tare îl pălăngise. Nici când doctorii l-au pus pe aparate, conectat la ventilatoarele de respirație, n-a fost chip să stea oblojit în pat, că aerul care venea din aparate duhnea tot a țuică....! Se pare că Vasile a fost infectat cu o variantă modificată a Covid, periculosul virus suferind deja o mutație. Și devenind chiar și mai contagios, dovadă că nu numai tot salonul, ci un palier întreg al spitalului în care a fost internat Vasile Cinzeacă are acum numai pacienți beți criță, maladia necruțând nici măcar personalul medical. Care a ras chiar și toată rezerva de spirt a spitalului, directorul prăbușit în depozitul golit cerând cu disperare refacerea stocurilor.
Constantin MIHAI

 

”Textele incluse în secțiunea ”Buletin de (ne)știri” reprezintă pamflete, fake news sau cum vreți să le ziceți, singura lor vină fiind umorul grav și deosebit de grav. Prin urmare, ele vor fi tratate ca atare de toată lumea serioasă, care nu prea știe de glumă, dar și de lumea ailaltă, care știe și îi place să râdă.”
The most visited gambling websites in The UK