Menu

E prăpăd în Argeș! Autoritățile au interzis pupatul în fund și sexul oral fără mască de protecție!

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_10octombrie_femeie_masca10.jpgDecizii draconice luate la ultima ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș, care continuă să ducă până la extrem rigorile impuse pentru limitarea propagării pandemiei cu Covid. Ocupații din cele mai banale și des practicate de argeșeni, cum ar fi pupatul în fund al șefilor la locul de muncă, ori practicarea sexului oral, au fost interzise total fără o purtare corespunzătoare a măștii de protecție, indiferent de locația în care se desfășoară respectivele activități. Mai mult decât atât, la articolul 69 al ultimei decizii a CJSU-Argeș a fost interzisă categoric până și ”băgarea botului la savarină” fără mască, fapt care a întrecut orice limită a măsurilor de precauție luate de autoritățile argeșene.

”Au fost dezbateri foarte fierbinți în cadrul ședinței comitetului de ieri, iar asta se poate dovedi și din numărul mare de măști, dar și de alte dispozitive mai mici de protecție, care au rămas în urma participanților, pe scaune, pe mase, la baie și chiar pe covor! N-am pomenit atâta risipă de energie pentru stoparea unor activități cu totul inofensive, dar extrem de apreciate de toți argeșenii...! Și care, din păcate, nu se vor mai putea desfășura fără mască de protecție, lucru care le va diminua cu mult din valoare și savoare”, a povestit după ședință un membru întărit al CJSU-Argeș, dar numai sub protecția anonimatului!
Constantin MIHAI

 

”Textele incluse în secțiunea ”Buletin de (ne)știri” reprezintă pamflete, fake news sau cum vreți să le ziceți, singura lor vină fiind umorul grav și deosebit de grav. Prin urmare, ele vor fi tratate ca atare de toată lumea serioasă, care nu prea știe de glumă, dar și de lumea ailaltă, care știe și îi place să râdă.”
The most visited gambling websites in The UK