Menu

Liberalii argeșeni au dat în clocot înainte de alegerile interne! O bombă mediatică cu înregistrări, nume grele și trădări stă să bubuie la PNL Argeș!

f_350_200_16777215_00_images_poze_01_permanente_bufnita102019.jpgNa belea! Odată cu apropierea alegerilor județene de la PNL Argeș, în care susținătorii președintelui Adrian Miuțescu vor da piept cu rivalii conduși de avocatul Radu Perianu, încep să iasă tot mai multe scântei, cu risc pronunțat de incendiu care să cuprindă filiala liberală în întregime.

Dovadă că, începând de ieri, pe surse bine conectate la un voltaj politic maxim, au început să circule informații care vorbesc despre iminenta detonare a unei bombe mediatice, a cărei explozie s-ar putea solda cu victime celebre.

Conform veștilor propagate deocamdată doar șușotit sau pe circuite virtuale, ar fi vorba de existența mai multor înregistrări ale unor întâlniri de taină ale senatoarei Alina Gorghiu, lidera care susține gruparea Perianu pentru preluarea șefiei filialei PNL Argeș, înregistrări care vor apărea curând în spațiul public. Mai mult decât atât, aceleași surse vorbesc despre o serie de dialoguri spumoase în acele înregistrări, în legătură cu alegerile din PNL Argeș sau strategii de racolări de membrii pro Cîțu/Perianu. Până aici nimic din cale afară de spectaculos, dacă înregistrările respective n-ar mai cuprinde cică și unele telefoane către un ministru (surprinzător, nu este vorba de ministrul Educației), în legătură cu o structură deconcentrată, și care ar purta cu sine și un pronunțat iz de trafic de influență. Iar cireașa de pe tort ar fi pusă atunci când se vorbește de pierderea alegerilor în Argeș, dar care nu va conta deloc în momentul în care premierul Cîțu va câștiga alegerile la nivel național, ipoteză în care conducerea pro-Orban de la Argeș va fi schimbată în maximum o lună, în cazul în care nu se va da pe calea cea bună, adică cu Cîțu.
La fel de interesant este și faptul că printre persoanele care ar fi participat la acele întâlniri de taină, pe lângă membrii și unii primari PNL mai apar și alte personaje surpriză, cu voci "inconfundabile'' pentru cunoscători.

Așadar, fitilul s-a aprins și rămâne de văzut dacă această bombă mediatică va exploda cu adevărat și va fi devastatoare pentru Alina Gorghiu și apropiații săi, ori va fi doar un fâs care să tulbure și mai mult apele deja înnămolite din PNL Argeș. Rămânem pe fază!

Traian Șuță

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Începe dansul la liberali! Consilierul premierului Florin Cîțu, Radu Perianu, a anunțat că și-a depus candidatura la șefia PNL Argeș!

Jihadul din PNL Argeș ia amploare! Miuțescu zice că după șefa IȘJ, Alina Gorghiu plănuiește s-o zboare din funcție și pe șefa Finanțelor din Argeș!

 

 

The most visited gambling websites in The UK