Menu

Pentru că s-a învățat să privească lumea cât mai de sus, simpaticul Vali Țurlea și-a dat iubita și cu avionul, nu numai cu parapanta...!

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_10octombrie_vali_turlea-si_ioana01.jpgMereu vesel și pus pe aventură, Valentin Țurlea, simpaticul om de afaceri și promotor de acțiuni sociale atractive pentru tineri, s-a îndrăgostit! Și la propriu, de frumoasa sa iubită Ioana, cu care este decis să-și unească destinele cât de curând, dar și la figurat...! Pentru că de la o vreme, nu știm ce se întâmplă cu Vali, cum îi spun prietenii, dar acesta pare îndrăgostit lulea și de urcatul la mari înălțimi, iar apoi de privitul lumii cât mai de sus! Și nu este o aroganță, Doamne ferește, pentru că Vali este chiar un tip extrem de volubil și prietenos cu toată lumea, ci pur și simplu de aventură. Iar totul a pornit tot de la iubita sa, care de ziua sa, cam pe la finalul lunii august, a avut ideea să-i dăruiască lui Vali un salt profesional, făcut cu parapanta din vârf de munte.

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_10octombrie_vali_turlea-si_ioana02.jpg

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_10octombrie_vali_turlea-si_ioana03.jpg

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_10octombrie_vali_turlea-si_ioana04.jpg

Ei bine, atât de impresionat a fost și atât de mult s-a minunat Vali Țurlea de senzațiile tari trăite cu acel prilej, în parapantă, încât s-a decis pe loc să repete isprava cu prima ocazie, dar de la un alt nivel, mult mai ridicat. Adică să vadă lumea de la o înălțime și mai mare, decât din parapantă...! De unde, de unde...!? Din avion, evident! Zis și făcut chiar zilele trecute, când Vali i-a întors Ioanei cadoul făcut de ziua sa, sărbătorind ziua iubitei printr-un zbor de mai bine de o oră făcut cu avionul. Dar nu așa, oricum, ci organizat ca la carte, prin intermediul unei școli specializate de zbor din Ploiești, care le-a organizat celor doi evenimentul în condiții impecabile, cu un pilot priceput și un avion de mici dimensiuni, dar foarte performant pentru astfel de expediții la mare înălțime.

Din câte am aflat, experiența trăită de cei doi a fost una fabuloasă, mai ales că traseul zborului a cuprins în special localități din județul Argeș. Vali Țurlea mărturisindu-ne, cu umorul caracteristic, că a vrut astfel nu numai să-și satisfacă pofta de a privi lumea cât mai de sus, foarte atent să delimiteze exact teritoriile până unde își va întinde viitoarea stăpânire, dar să vadă și dacă Argeșul se vede tot la fel de roșu, și de la mare înălțime. ”E la fel de roșu ca un prosop verde!”, ne-a povestit Vali foarte amuzat, adăugând însă că toate focarele cu Covid din Argeș au fie o nuanță galbenă, liberală, fie portocalie, ca-n vremurile pedeliste... Dar ca să scape cât mai repede de viziunile politice aiuritoare și amețitoare, Vali Țurlea și-a luat iubita imediat după zbor și și-au încheiat amândoi frumoasa aventură de ziua Ioanei, cu o cină romantică, în stil cavaleresc...! Pam pam!

Mihai BĂDESCU

 

The most visited gambling websites in The UK