Menu

Ca să repete rețeta bună de la Argeș, Corneliu Cârstea a fost numit aseară subprefect de București

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_10octombrie_corneliu_carstea10.jpgÎn ședința de Guvern care a avut loc aseară, s-a luat hotărârea numirii, cu caracter temporar, în funcția publică de subprefect al municipiului București, a lui Corneliu Cârstea. Cârstea este argeșean, a mai fost subprefect de București și a fost trimis în luna august la Prefectura din Argeș, pentru a-l suplini pe prefectul Emanuel Soare, pe perioada candidaturii sale la șefia Consiliului Județean.

Acum, Corneliu Cârstea se întoarce la București, pentru a gestiona, alături de prefectul Traian Berbeceanu, situația grea de acolo în ce privește evoluția infectarilor cu Covid. Dar, date fiind experiența și rezultatele bune obținute în Argeș, Corneliu Cârstea are șanse bune să facă o figură frumoasă și ca subprefect de București.

„Îi mulțumesc domnului Cîrstea Cornel pentru excelenta colaborare și pentru sprijinul acordat în perioada în care a exercitat funcția de subprefect al Instituției Prefectului Argeș. Este unul dintre profesioniștii administrației publice și mă bucur că am avut oportunitatea de a lucra cu dumnealui, fie și pentru o scurtă perioadă de timp. Îi doresc mult succes și putere de muncă la Instituția Prefectului București unde, în calitate de subprefect, va aduce o contribuție substanțială la gestionarea situației epidemiologice și administrative”, a declarat azi dimineață prefectul de Argeș, Emanuel Soare, despre fostul său coleg. Rămâne acum de văzut cine va fi numit subprefect de Argeș în perioada următoare.

Traian ȘUȚĂ

 

The most visited gambling websites in The UK