Menu

Cultura sfidează pandemia! Târgul de carte “Triunghiul Cunoașterii”, un nou regal de carte în aer liber, marca Biblioteca Județeană “Dinicu Golescu”!

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_09septembrie_targ_de_carte_bja09.jpgDorind parcă să se împotrivească prin cultură asprelor și neplăcutelor restricții impuse de îndelungata pandemie cu Covid, Biblioteca Județeană “Dinicu Golescu”, prin inimosul său director, Octavian Mihail Sachelarie, a decis să organizeze cea de-a doua ediție a târgului de carte care s-a transformat rapid anul trecut într-un succes remarcabil și într-o manifestare emblematică pentru Pitești. Intitulat sugestiv “Triunghiul cunoașterii”, târgul se va desfășura în zona pietonală din fața Bibliotecii Județene Argeș, cu respectarea normelor de distanțare fizică impuse de pandemie, dar fără a se afecta câtuși de puțin normele sufletești de apropiere față de cultură și citit, atât de dragi celor pentru care cartea continuă să reprezinte un suport și miez al cunoașterii.
Programat să se desfășoare de astăzi până joi, între orele 09-20, precum și vineri, între orele 08-18, târgul va găzdui în cadrul complexului expozițional oferte de carte venite din partea a 12 edituri de prestigiu din România. Și vorbim aici de editurile Paralela 45, Diana, Trend, Nemira, Curtea Veche, Eikon, All, Art, Trei, Didactica, Școala Ardeleană și Ecou Transilvan.
Așadar, de astăzi, regalul începe iar la Biblioteca Județeană, unde toți iubitorii de carte din Pitești și din Argeș sunt așteptați cu drag și prețuire, ca pe adevăratele valori ale acestui târg cu totul remarcabil și prețios pentru noi toți! Mult succes tuturor!
Mihai Bădescu

 

The most visited gambling websites in The UK