Menu

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu: ”Guvernarea de dreapta a girat un jaf de proporții la Unifarm!”

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_07iulie_unifarm07.jpg”Conform raportului Curţii de Conturi, Unifarm - companie de stat subordonată Ministerului Sănătății - a cumpărat ventilatoare la preţuri de opt ori mai mari decât valoarea de piaţă şi a vândut măşti către spitale la suprapreț!

Unifarm a achiziționat ventilatoare „made in China” la prețul de 56.000 de dolari pe bucată, față de costul real de pe piață cuprins între 7.000 şi 10.000 de dolari bucata!
Compania a cumpărat izolete la suprapreț, adică la 17.000 de euro bucata, de aproape cinci ori mai mult decât costul real! Altfel spus, a dat pe o izoletă cât pe o mașină nouă de nivel mediu!
Adaosul comercial pentru măștile vândute către unitățile medicale a fost de 71%!
Prejudiciul este uriaș, de peste 1,5 miliarde de lei!

În vreme ce românilor li s-a tot spus că nu sunt bani pentru salarii, pensii, alocații ori pentru a ajuta firmele lovite de pandemie, guvernanții s-au folosit de criza sanitară pentru a umfla buzunarele lor și ale acoliților.
Cei care au girat și au făcut acest jaf trebuie să plătească!”

A consemnat Traian Șuță

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu: „Statisticile coafate ale Guvernului Cîțu nu țin de foame!”

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu s-a lămurit: ”Guvernele Orban și Cîțu i-au sărăcit și continuă să-i sărăcească pe români!”

 

 

 

 

 

The most visited gambling websites in The UK