Menu

Masca și cureaua lată...! Prefectul Soare le reamintește argeșenilor că nu mai au voie la nunți, botezuri și alte petreceri private

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_10octombrie_emanuel_soare10.jpgPrefectul Emanuel Soare continuă să aibă luări de poziție publice, pe cât de ferme pe linia combaterii răspândirii pandemiei cu Covid, pe atât de nepopulare sau chiar iritante pentru o parte din populația județului Argeș, îndeosebi pentru cei mai sceptici în privința acestei maladii. Într-o nouă postare făcută chiar aseară pe propria pagină de socializare, prefectul Soare le reamintește argeșenilor că nu mai au voie să organizeze nunți și botezuri sau să-și lase copiii să participe la aniversări, majorate și alte asemenea petreceri private, total interzise în această perioadă. Dar iată cum arată noua intervenție a prefectului de Argeș, făcută pe pagina sa de socializare:

”Trebuie să vă reamintesc faptul că evenimentele private, nunțile, botezurile, petrecerile, aniversările, majoratele sunt interzise prin lege și nu se mai pot organiza în această perioadă.
Știu cât de dificil poate fi să nu organizăm sau să nu participăm la astfel de evenimente, dar trebuie să înțelegem că riscul de transmitere a virusului SARS-CoV-2 în asemenea situații este extrem de ridicat.
Prin organizarea sau participarea la astfel de evenimente, riscăm să punem în pericol sănătatea celor dragi, lucru pe care, cu siguranță, nimeni nu și-l dorește.
Cele mai multe cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 din rândul elevilor au legătură cu participarea lor la astfel de evenimente.
Pentru sănătatea copiilor dvs., vă rog să nu organizați și să nu vă trimiteți copiii la asemenea evenimente în perioada următoare, indiferent unde sau cine le organizează.
Avem o șansă unică să ne protejăm sănătatea noastră, a părinților, a bunicilor și a copiilor noștri dacă vom respecta această măsură sanitară, dacă vom purta masca de protecție permanent, dacă păstrăm distanța fizică dintre noi și dacă folosim, mai des, apa și săpunul pentru igiena mâinilor.
Să nu uităm niciodată că medicii reprezintă ultima noastră linie de apărare împotriva acestui virus, iar ei trebuie protejați. Nu trebuie să aglomerăm spitalele, deoarece nu vor mai putea face față acestui efort. Sunt aceiași medici, aceleași asistente, infirmiere, aceiași brancardieri, de la începutul pandemiei. Trebuie să stăm cât mai departe de spitale.
Este mai ușor să respectăm aceste reguli decât să ne luptăm pentru viața noastră în secțiile de ATI.
Mă bazez pe înțelepciunea și cooperarea dvs.
#ArgesulSanatos”

Traian ȘUȚĂ

 

The most visited gambling websites in The UK