Menu

PSD Argeș: ”Guvernul Cîțu condamnă comunități întregi la subdezvoltare!”

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_02februarie_florin_catu01-02.jpgBugetul statului este o vacă de muls în interes propriu. Aceasta este viziunea Coaliției PNL-USRPLUS-UDMR care împarte discreționar banii țării pe criterii politice.
Milioane de români sunt pedepsiți pentru votul lor, mii de comunități locale nu primesc minimele resurse pentru finanțarea nevoilor curente.
PSD denunță abuzul Guvernului Cîțu și Coaliției Dreptei de a refuza orice amendament la buget care ar mai fi adus o minimă echitate și împărțire justă a banilor. Așa-zisele dezbateri sunt o mascaradă.
Proiecte vitale pentru comunități – apă, canal, gaze, asfalt, școli, grădinițe, dispensare și multe altele – sunt compromise de un Guvern orb și surd la nevoile reale ale oamenilor.

În schimb pentru ei și pentru ai lor, curg miliardele mascate ba în fondul de rezervă al Guvernului, la dispoziția primului ministru, ba capitalul acțiuni generale la ministerul Finanțelor.

Acum, Guvernul Cîțu a inventat o nou mecanism abject, ce frizează penalul: Anexa 7.03 la bugetul statului, care împarte bani, fără niciun criteriu, doar după bunul plac, o premieră absolută în politizarea fondurilor bugetare.

Practic, în această Anexă 7.03 sunt bani alocați DISCREȚIONAR către primarii și președinții de CJ ai celor 3 partide din Coaliția Austerității - un veritabil act de LEGALIZARE A MITEI ELECTORALE cu bani publici către aleșii locali ai celor trei partide pentru a le cumpăra votul în congresele ce vor avea loc în aceste partide.

PSD nu contestă nevoia de investiții pe plan local. PSD contestă vehement împărțirea banilor pe criterii politice!

A consemnat Traian Șuță

 

The most visited gambling websites in The UK