Menu

Anunț făcut azi dimineață! Deputatul Simona Bucura Oprescu, la al doilea test Covid negativ!

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_08august_simona_bucura_oprescu02-08.jpgÎntr-un mesaj publicat azi dimineață pe pagina sa de socializare, deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu, a anunțat că starea sa de sănătate s-a ameliorat simțitor în ultima perioadă, fapt care o face să spere într-o însănătoșire rapidă și completă.
Vă reamintim că Simona anunțase tot pe pagina sa de socializare, acum mai bine de o săptămână, că s-a infectat cu Covid și este internată la Spitalul Mioveni, în stare stabilă. Dar acum, din fericire ce-a fost mai greu, a trecut cu bine. Iată mai jos mesajul publicat de Simona Bucura Oprescu acum câteva ore:

”Bună dimineața, dragii mei!

Astăzi vă dau o veste bună.
Mulțumesc lui Dumnezeu și tuturor cadrelor medicale și personalului auxiliar din Spitalul Covid Mioveni, îngeri în alb cărora le-am simțit permanent grija și profesionalismul!
Am două teste Covid negativ, adică am șansa unei vindecări rapide.
A fost o perioadă grea și vă rog pe toți să aveți multă grijă de sănătatea voastră și să respectați toate regulile de sănătate publică!
Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile, susținerea și energia pe care mi le-ați transmis în această perioadă!
Vă rog să nu vă supărați pe mine dacă nu am răspuns de fiecare dată, au fost momente când starea de sănătate nu mi-a permis acest lucru.
Vă doresc tuturor multă sănătate!”

Traian ȘUȚĂ

 

The most visited gambling websites in The UK